Inloggen

LOGIN bij DigiWorld 3D

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mijn gegevens
Nieuwe ontwikkelingen
Vastgoed beleven met Virtual Reality bril

Vastgoed levensecht met VR-bril

Voor de verkoop van vastgoed zijn wij bezig met het ontwikkelen van een levensechte beleving middels Virtual Reality. Met een virtuele bril of een smartphone kunt u elke virtuele plek zelf belven alsof u er in staat. Wij willen ons richten op diverse methoden, zodat voor elk budget er een overtuigende VR-oplossing is.

Onze ontwikkeling in virtual reality is al in vergaand stadium. Wilt u meer weten over onze ontwikkelingen? Of wilt u graag weten hoe we virtual reality voor uw bedrijf in kunnen zetten? Neem dan contact met ons op

Vastgoed beleven met Virtual Reality bril

 

Schaduwsimulator DigiWorld 3D

Schaduwval nauwkeurig gesimuleerd

 

Een nieuwe ontwikkeling van DigiWorld 3D is de Interactieve schaduwsimulator. Dit wordt een online tool om simpel en makkelijk de exacte schaduwen van bijvoorbeeld uw nog te bouwen woning te bepalen. Ook voor gemeenten biedt deze tool een uitkomst door makkelijk en snel te beoordelen of schaduwval bij buren onevenredige afbreuk doet aan de situatie. Later meer.

 
Microsoft Hololens DigiWorld 3D

Bouwprojecten als Hologram

 

De Hololens is nog niet op de markt, maar wij zijn al met de ontwikkelingen van dit nieuwe product bezig. Met de Hololens van Microsoft kunnen hologrammen weergegeven worden. Ideaal voor bijvoorbeeld bouwlocaties, waar alleen een grasveldje te zien is. Of voor leegstaande woningen waar je liever een interieur of verbouwmogelijkheden ziet. Later meer.

 

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Neem contact met ons op!

DigiWorld 3D

DigiWorld 3D

Nieuwe Kleverskerkseweg 15

4338 PP Middelburg (Zeeland)

info@digiworld3d.com

06-21413538