Inloggen

LOGIN bij DigiWorld 3D

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mijn gegevens
Nieuws

Een nieuwe vorm

Al een aantal jaar bieden wij een bijzondere vorm van presenteren aan, namelijk de virtuele maquette. Een interactieve vorm van presenteren, waar u zelf een route door elk vastgoedproject kan bepalen en beleven. De ontwikkeling heeft bij ons echter niet stilgestaan en hebben we de virtuele maquette doorontwikkeld tot een uniek concept.

Lees meer: Een nieuwe vorm

What's in your head

Op 26 novemeber aanstaande zal DigiWorld 3D op het evenement 'What's in your head' in Goes staan. Zeeland barst van de innovatieve ondernemers. Het InnoGo! event 'What's in your head?' biedt u een unieke blik op de nieuwste ontwikkelingen van de ondernemers die door InnoGo! ondersteund worden. Daarnaast wordt u meegenomen in de wereld van de innovatieve ondernemers van Innogo.

Lees meer: What's in your head

DigiWorld 3D in Zeeuws erfgoed

Deze maand staat er een stukje geschreven over het project Markt Middelburg in het blad Zeeuws erfgoed. DigiWorld 3D is bezig om de markt van Middelburg door de jaren heen weer tot leven te brengen. Op dit moment zijn we een zogenaamde wetenschappelijke interactieve 3D presentatie aan het afronden. Hiermee worden feiten en vermoedens van elkaar gescheiden. Van hieruit wordt een sfeervolle interactieve presentatie gemaakt.

Lees meer: DigiWorld 3D in Zeeuws erfgoed

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Neem contact met ons op!

DigiWorld 3D

DigiWorld 3D

Nieuwe Kleverskerkseweg 15

4338 PP Middelburg (Zeeland)

info@digiworld3d.com

06-21413538