Inloggen

LOGIN bij DigiWorld 3D

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mijn gegevens
Nieuws

Een nieuwe vorm

 

Al een aantal jaar bieden wij een bijzondere vorm van presenteren aan, namelijk de virtuele maquette. Een interactieve vorm van presenteren, waar u zelf een route door elk vastgoedproject kan bepalen en beleven. De ontwikkeling heeft bij ons echter niet stilgestaan en hebben we de virtuele maquette doorontwikkeld tot een uniek concept. We noemen het een interactieve 3D presentatie en is onze eerste Alles-in-1 presentatie software.

De interactieve 3D presentatie van DigiWorld 3D is een alles-in-1 presentatieproduct, ontwikkeld voor gemeenten, projectontwikkelaars en ontwerpbureaus, maar we zien ook naadloze toepassingen voor bijvoorbeeld archeologische projecten. Vrijwel alle presentatie methoden zijn aanwezig: virtuele rondgang, artist impressions, 3D animatiefilms, 3D plattegronden, brochures, etc. Zowel groot- als kleinschalige projecten maken gebruik van de vele voordelen van deze op maat gemaakte software.

De interactieve 3D presenatie wordt voor ieder project door ons op maat gemaakt. Wij bieden een uitgebreid pakket van plugins aan, die naar wens en behoefte afgenomen kunnen worden. Door de multifunctionaliteit is dit het enige product wat u nodig heeft om uw ontwerp te presenteren aan uw opdrachtgever, omwonenden en/of geïnteresseerden.

Mocht u meer willen weten over deze innovatieve en unieke software, dan komen wij graag onze oplossingen bij u presenteren.

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Neem contact met ons op!

DigiWorld 3D

DigiWorld 3D

Nieuwe Kleverskerkseweg 15

4338 PP Middelburg (Zeeland)

info@digiworld3d.com

06-21413538