Inloggen

LOGIN bij DigiWorld 3D

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mijn gegevens
Nieuws

Beurs was een succes

thumb virtuele_maquette_beurs

 

De beurs 'Eigen huis (ver)bouwen + inrichten', in Rotterdam was een succes. Samen met Andermans Villabouw BV hebben wij op een innovatie manier verschillende villa’s gedemonstreerd. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van diverse diensten van Proso Groep, waarmee we onder één dak samenwerken. Dit zijn een ontwerp van een notariswoning, 3D animatiefilm van diverse ontwerpen en twee 3D prints.

Speciaal voor deze beurs hebben we een zuil laten maken met hierin een touch screen gemonteerd. Op dit scherm was onze nieuwste interactieve 3D presentatie te zien. Bezoekers konden met slecht een vinger, op verschillende manieren door een prachtige villa navigeren. Daarnaast waren er verschillende interactieve functies aan de virtuele maquette toegevoegd, waardoor er de mogelijkheid bestond om delen van het gebouw eens op een andere manier te bekijken, zoals alleen de begane grond, of zelfs een verticale doorsnede van het gebouw. Andere interactieve functies zoals het veranderen van materialen of zonnestudies, hebben we in deze maquette niet verwerkt.

Op een televisie werd onze nieuwste 3D animatiefilm vertoond. Op de beelden werd enorm positief gereageerd. Het waren 3D animaties van verschillende villa’s, zowel interieur als exterieur. De 3D animatiefilm is extra bijzonder omdat het met de nieuwste softwaretechnieken gemaakt is.

Naast de digitale beelden, toonden wij ook fysieke maquettes. Dit zijn 3D modellen, die op de computer zijn gemodelleerd, maar uiteindelijk met een 3D printer zijn uitgeprint. Het zijn de fysieke maquette die we van vroeger kenden, maar dan super gedetailleerd. De 3D prints waren een sterke trekker en waren tevens goed praatmateriaal met betrekking tot de ontwerp mogelijkheden van Andermans Villabouw.

Op al onze producten werd boven verwachting gereageerd, wat voor ons natuurlijk geweldig is. Het geeft ons extra input ons onze producten verder te optimaliseren en te verbeteren. Hopelijk kunnen we volgend jaar onze nieuwste producten weer aan u presenteren.

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Neem contact met ons op!

DigiWorld 3D

DigiWorld 3D

Nieuwe Kleverskerkseweg 15

4338 PP Middelburg (Zeeland)

info@digiworld3d.com

06-21413538