Inloggen

LOGIN bij DigiWorld 3D

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mijn gegevens
Over Bouwteam Proso

Als onderdeel van Bouwteam Proso hebben we korte lijnen met en beschikking tot andere experts in het gebied van de bouwwereld. Hierdoor kan iedereen zich richten op datgene waar we in uitblinken en kunnen we een totaalpakket hoogwaardige producten leveren, bijvoorbeeld een stedenbouwkundig- of architectonisch ontwerp, structuurvisies of aanvullende brochures.

Wie is Bouwteam Proso

Bouwteam Proso is een samenwerking van verschillende deskundigen binnen de bouwbranche. Door een netwerk van verschillende bedrijven binnens- en buitenshuis bieden wij volledige (ruimtelijke) ontwerp-, bouw- en marketingtrajecten. Dit concept heeft voor u vele voordelen, zo heeft u altijd te maken met een team van enthousiaste deskundigen en hebben we korte lijntjes, waardoor u nooit onnodig uren betaald. Bouwteam Proso richt zich met name op verbouw en nieuwbouw van (recreatie)woningen. U bent bij Bouwteam Proso al aan het goede adres vanaf de kleinste opdracht zoals een 3D impressie, een kleine verbouwing of een bouwkundig advies tot grote projecten als ontwerp en bouwtechnische uitwerking van kantoorpanden of hotels. Door het krachtige concept is Bouwteam Proso een uitermate gekwalificeerde partij voor de ontwikkeling, communicatie en beheer van bijvoorbeeld een appartementencomplex, hotel of recreatiepark.

 

Bouwteam Proso staat voor kwaliteit, innovatie en persoonlijke aanpak. Dit wordt bereikt door niet zomaar met iedereen een samenwerking aan te gaan, maar door zorgvuldig partners bij Bouwteam Proso te betrekken. Alle partners hebben zich op hun eigen wijze en in hun eigen discipline veelvuldig onderscheiden. Op te merken is dat elk lid bij Bouwteam Proso innovatief is ingesteld, hierdoor hebben de leden werkwijzen ontwikkeld die de basis vormen voor de hoge kwaliteit en werksnelheid. Ontzorgen is bij Bouwteam Proso vanzelfsprekend. De leden werken voor u en zo stelt ieder lid zich ook op. U kunt verwachten dat Bouwteam Proso de initiatieven nemen en zich volledig inzet om uw afspraken na te komen.

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Neem contact met ons op!

DigiWorld 3D

DigiWorld 3D

Nieuwe Kleverskerkseweg 15

4338 PP Middelburg (Zeeland)

info@digiworld3d.com

06-21413538