Inloggen

LOGIN bij DigiWorld 3D

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mijn gegevens
Over ons

DigiWorld 3D is een bedrijf welke ontstaan is uit een vraagstuk om belanghebbenden beter te kunnen bereiken. Het bedrijf is opgericht door Erwin Veldman, afgestuurd architect aan de TU Delft. Tijdens zijn werkzaamheden als ontwerper op het gebied van Ruimtelijke Ordening en Architectuur merkte hij al snel dat presentaties niet altijd voldoende op de doelgroep gericht zijn, waardoor extra werk op de hals wordt gehaald wanneer mensen niet goed begrijpen wat er is gepresenteerd, of als mensen een verkeerd beeld krijgen van het gepresenteerde. Hier is de zoektocht begonnen naar een nieuwe manier van presenteren. Het moest een manier zijn die simpel toepasbaar is, goed betaalbaar, en beter is dan de reguliere methoden.

In de zoektocht kwam al snel naar voren dat ieder project en iedere doelgroep anders is. Het moest daarom geen standaard methode zijn, maar een flexibele. Onze oplossing is een alles-in-1 tool, waar presentatietechnieken als een 'Powerpoint' presentatie, 2D en 3D plattegronden, 3D impressies en 3D animatiefilms in terug komen. Aanvullend hierop hebben we uitgebreide interactieve mogelijkheden hieraan toegevoegd. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig en met het plugin-principe hebben we een innovatieve en makkelijk aanpasbare presentatie ontwikkeld.

Een doordachte oplossing

Met een divers team van experts en bedrijven hebben we onze tool getest en verder ontwikkeld. Hierbij hebben we ons gericht op ontwerp- en verkooptrajecten. Dit begint al met een idee, waar vaak opdrachtgevers, overheidsinstanties en omwonenden overtuigd moeten worden. Met onze tool kan makkelijk samen gezocht worden naar een passend ontwerp of inrichting. Maar ook in de fase waar vastgoed of kavels verkocht of verhuurd moeten worden hebben we een overtuigende methode ontwikkeld. Bijvoorbeeld vrije kavels zien er uit als een klein grasveldje, maar aan dat grasveldje zit enorm veel informatie gekoppeld; regelgeving, verkoopvoorwaarden, bouwmogelijkheden, etc. In onze tool komt dit allemaal op een slimme interactieve manier samen.

Ons doel is om u te ontzorgen. Wij verkopen daarom geen software waar u zelf mee aan de slag moet gaan, maar een eindproducten waar we u in hebben geadviseerd en welke, gericht op uw specifieke doelgroep, door ons op maat is gemaakt. Bij DigiWorld 3D werken we met een team van experts. Onze teamleden hebben ieder een planologische of bouwkundige opleiding gevolgd aan de hogeschool en/of universiteit. We vinden deze opleidingsachtergrond belangrijk omdat dit naar ons idee voor een belangrijke mate meewerkt in de realisme van ons product. Een belangrijk deel van onze tool is het 3D model en we zien helaas te vaak dat er 3D modellen worden gemaakt door mensen zonder kennis van architectuur en bouwstromen. Dit is dan goed af te zien aan de kwaliteit van het product en kost u vaak veel tijd als u dit gecorrigeerd wilt zien.

Bouwteam Proso

Als lid van Bouwteam Proso hebben we korte lijnen met en beschikking tot andere experts in het gebied van de bouwwereld. Hierdoor kunnen we ons product nog beter maken en kunnen we desgewenst ook andere producten leveren, bijvoorbeeld een ontwerp van vastgoed, structuurvisies of aanvullende brochures. Wilt u meer over ons weten, dan komen wij graag onze mogelijkheden bij u presenteren.

 

Wij komen uit de RO en architectuur

Met onze achtergrond in de wereld van Ruimtelijke Ordening en Architectuur begrijpen we uw vraagstelling beter dan een ander.
 

Wij leveren maatwerk

Uw bent niet gebonden aan een standaard programma, wij kijken hoe u het beste uw doelgroep kan bereiken en daar passen wij onze software op aan.
 

Wij denken met u mee

Het is niet alleen 'U vraagt, wij draaien' maar wij adviseren en denken met u mee om nog beter uw doel(groep) te bereiken.
 

Wij zijn lid van Bouwteam Proso

Met een uitgebreide samenwerken onder één dak hebben wij korte lijntjes met diverse experts uit de bouwsector. Hiermee staan wij nog beter tot uw dienst.
 

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Neem contact met ons op!

DigiWorld 3D

DigiWorld 3D

Nieuwe Kleverskerkseweg 15

4338 PP Middelburg (Zeeland)

info@digiworld3d.com

06-21413538