Inloggen

LOGIN bij DigiWorld 3D

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mijn gegevens
Portfolio

Nieuw demo model interactief interieur

Omschrijving

Ons nieuwste interactieve 3D presentatie van een interieur. We hebben diverse nieuwe toepassingen en ook de kwaliteit/snelheid verhouding hebben we iets opgeschroefd. Navigeren gaat nu nog vlotter met een mini-map met voorgeprogrammeerde posities. Ook hebben we het script voor het verschuiven van meubels volledig herschreven.

De automatische animatiemode is de nieuwste aanwinst. Voorheen kon er één lange route door de interactieve 3D presentatie doorlopen worden. Nu kunnen we ook werken met 'scenes', zodat de saaie stukken in een lange route overslagen kunnen worden. Elke scene begint als zwart scherm en wordt langzaam zichtbaar. Het einde van een scene werkt andersom. In tegenstelling tot een normale 3D animatiefilm, kan deze animatie op elk moment gepauzeerd worden om vervolgend verder door het appartement te lopen. 

De interactieve 3D presentatie is bedoeld om kopers of huurders een beter inzicht te geven, met als doel tevreden kopers/huurders en een sneller verkocht/verhuurd appartement.

Een film hiervan is te zien via: https://youtu.be/XeYgZx0tASM 

Details

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Neem contact met ons op!

DigiWorld 3D

DigiWorld 3D

Nieuwe Kleverskerkseweg 15

4338 PP Middelburg (Zeeland)

info@digiworld3d.com

06-21413538