Inloggen

LOGIN bij DigiWorld 3D

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mijn gegevens
Portfolio

Interactief kavels verkopen

Omschrijving

tmp

Interactief kavels verkopen in een virtuele 3D wereld

 

Een nog te bebouwen kavel is vaak niet meer dan slechts een klein grasveldje. Voor potentiële kopers is dit niet ideaal, want die ziet niet dat er veel mogelijkheden op zo'n kavel bestaan. Daarnaast zitten er ook meerdere regels en voorwaarden aan gebonden die vaak in verschillende documenten worden gepresenteerd. In de praktijk zien we dat mensen hierdoor te snel zelf conclusies trekken, die eerder negatief dan positief zijn. Mensen haken sneller af bij een tuin op het oosten, terwijl dat helemaal niet slecht hoeft te zijn als bijvoorbeeld het kavel wat dieper is, of de woning wat lager. Of mensen denken dat hun droomwoning op dat kavel te bouwen is, terwijl in werkelijkheid het kavel er eigenlijk te klein voor is. In dit soort gevallen loopt u klanten mis, of bent u er veel meer tijd aan kwijt dan nodig.

Wij hebben een interactief 3D kavelpaspoort ontwikkeld waarmee uw klant wel inzicht krijgt in de mogelijkheden van het kavel en waarmee alle relevante informatie van het individuele kavel samen komt op één overzichtelijke plek. Vergelijkbaar met een interactieve 2D kavelplattegrond, maar dan veel uitgebreider en doeltreffender. Met deze uitgebreide versie krijgt uw klant de mogelijkheid om via bijvoorbeeld internet of een interactieve tafel virtueel langs de aangeboden kavels te lopen of vliegen. Alle unieke eigenschappen van een kavel worden in een 3D beeld getoond en geïnteresseerde klanten kunnen hun gegevens achterlaten of verder op de hoogte te blijven of om door u benaderd te worden. Met onze interactieve kavelpaspoort krijgt uw klant een veel beter inzicht in de bouwmogelijkheden van het kavel door bijvoorbeeld binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan enkele varianten van bouwmassa's te tonen. Ook schaduwen worden met onze interactieve 3D kavelpaspoort veel inzichtelijker. Met de ingebouwd schaduwsimulator krijgt uw klant een beter beeld van de schaduw en zon op het kavel en zal zelf zien dat het eigenlijk wel een aantrekkelijk kavel is.

 

Virtueel langs de kavels lopen en vliegen

Bouwmogelijkheden worden duidelijk voor uw klant

Nauwkeurige 3D schaduwsimulatie

Zelf online de verkoopstatus bijhouden

 

Wij bieden u een maatwerk oplossing, geen aparte software waar u zelf mee aan de slag moet, maar een eindproduct. Dit houdt in dat wij u adviseren hoe u uw doel het beste kan bereiken, wij of u maken de 3D tekeningen, wij passen onze interactieve 3D paspoort aan naar uw wensen en wij zorgen dat alles netjes wordt verwerkt. U krijgt dus een eindproduct. Elk doel of doelgroep is anders en daarom is een standaard oplossing niet altijd de beste. Wij hebben een standaard interactieve 3D tool ontwikkeld die we zelf aan kunnen passen naar uw doel(groep). Zo profiteert van de (financiële) voordelen van een standaard software, en heeft u toch altijd een uniek product.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, dan komen we graag langs voor een vrijblijvende presentatie. Neem contact met ons op via het menu Contact of via het contactformulier onderaan deze pagina.

 

Details

Speciaal ontwikkeld voor: Internet Explorer (met plugin)
Firefox
Chrome
Werkend op diverse apparaten: Computer
Interactieve tafel
Tablet
Werkend via diverse mediums: Windows 7 of hoger
Mac OS X 10.6+

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Neem contact met ons op!

DigiWorld 3D

DigiWorld 3D

Zandstraat 2

4331 ND Middelburg (Zeeland)

info@digiworld3d.com

06-21413538