Inloggen

LOGIN bij DigiWorld 3D

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mijn gegevens
Portfolio

Sneller vastgoed verkopen of verhuren

Omschrijving

tmp

Uw vastgoed sneller verkopen of verhuren

 

Een goede verkoopcampagne is onmisbaar, maar dat is niet altijd vanzelfsprekend. Vaak worden traditionele methoden gebruikt om klanten aan te trekken. Ze geven vaak niet alleen een oncompleet beeld van uw vastgoed, het is ook een manier van presenteren die iedereen al gebruikt. Waarom zou u zich onder deze groep scharen, als u voor hetzelfde budget, een veel uniekere en overtuigendere verkoopcampagne kunt voeren?

Met onze interactieve 3D presentatie bieden wij u de mogelijkheid om er echt uit te springen. Wij bieden de meeste vooruitstrevende en complete presentatie van dit moment, gemaakt van uw 3D of BIM model. Alle presentatiemethoden hebben wij samengevoegd tot één overtuigend verhaal. Uw klant ontdekt niet alleen op een originele manier alle voordelen van uw verkoop- of verhuurobjecten, u hoeft ook geen extra kosten te maken voor bijkomende producten als brochures, artist impressies of animatiefilms.

 

 Uw verkoop of verhuurd uw vastgoed sneller

Klanten kunnen naar smaak inrichten en opties kiezen

 Alle relevantie informatie volgens uw huisstijl verwerkt

 U krijgt een compleet marketing pakket

 

Wij bieden u een maatwerk oplossing, geen aparte software waar u zelf mee aan de slag moet, maar een eindproduct. Dit houdt in dat wij u adviseren hoe u uw doel het beste kan bereiken, wij of u maken de 3D tekeningen, wij passen onze 3D tool aan naar uw wensen en wij zorgen dat alles netjes wordt verwerkt in onze tool. U krijgt dus een eindproduct. Elk doel of doelgroep is anders en daarom is een standaard oplossing niet altijd de beste. Wij hebben een standaard interactieve 3D tool ontwikkeld die we zelf aan kunnen passen naar uw doel(groep). Zo profiteert van de (financiële) voordelen van een standaard software, en heeft u toch altijd een uniek product.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, dan komen we graag langs voor een vrijblijvende presentatie. Neem contact met ons op via het menu Contact of via het contactformulier onderaan deze pagina.

 

Details

Speciaal ontwikkeld voor: Internet Explorer (met plugin)
Firefox
Chrome
Werkend op diverse apparaten: Computer
Interactieve tafel
Tablet
Werkend via diverse mediums: Windows 7 of hoger
Mac OS X 10.6+

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Neem contact met ons op!

DigiWorld 3D

DigiWorld 3D

Zandstraat 2

4331 ND Middelburg (Zeeland)

info@digiworld3d.com

06-21413538